Samenwerkingspartners

 

Eva Gooijer:

Eva is als leerkracht begonnen in het basisonderwijs. Op haar school heeft ze zich doorontwikkeld tot gedragsspecialist. Daar bleek ze succesvol in. Collega’s zochten haar al snel op voor advies en begeleiding. 
Eva brengt zeer adequaat individuele – en groepspatronen in kaart.

Ze weet snel waar het ‘schuurt’, benoemt dat helder en komt met bruikbare en praktijkgerichte interventies ter verbetering van de groepsdynamiek. Eva is als trainer graag actief, gaat dus ook zelf met de groep aan de slag en stelt de leerkracht zo in staat om te observeren of ideeën op te doen. Ze doet dit geduldig en doelgericht.


Eva is trainer De Ringaanpak en begeleidt voor School en Gedrag midden-en bovenbouwgroepen.

 

Jort van der Meulen:
Jort begon als docent in het voortgezet speciaal onderwijs en begeleidde daar leerlingen tussen 12 en 18 jaar op hun weg naar zelfredzaamheid en participatie op de arbeidsmarkt. De leiderschapskwaliteiten van Jort vielen op en hij werd afdelingsleider.
In 2015 werd Jort teamleider bij Bureau Arbeidsparticipatie en in 2017 werd hij directeur van een gesloten jeugdzorginstelling in Heerhugowaard. Daar is hij met zijn team verantwoordelijk voor het onderwijs voor jongeren met (ernstige) gedragsproblemen. Jort is een ervaren en bevlogen onderwijsmens, heeft kennis van zaken en speelt in op actuele ontwikkelingen binnen het speciaal (voortgezet) onderwijs. Hij weet teamleden te motiveren en helpt hen te ontdekken waar zij goed in zijn.
Jort balanceert eenvoudig tussen duidelijk leidinggeven en collegialiteit. Hij werkt doelgericht en is betrokken.
 
Jort is co-trainer bij het Teamtraject Pedagogische Kaders en adviseert directie en management.